Verzorgende IG

Functieomschrijving

Wat ga je precies doen?

  • Het ondersteunen van cliënten met een chronische aandoening, handicap of terminale ziekte
  • Signaleren van veranderingen en ontwikkelingen in de situatie van de cliënt
  • Nemen van maatregelen voor aanpassing van de zorg wanneer dat nodig is
  • Bieden van kwalitatief verantwoorde zorg (verpleegtechnische handelingen)
  • Helpen om de cliënt voor zichzelf te laten zorgen
  • Uitvoeren van de bijbehorende administratie
  • Verrichten van diverse werkzaamheden, waaronder het begeleiden van stagiaires. En het uitvoeren pr-activiteiten om Leven & Zorg duidelijk op de kaart te zetten in de wijk.

Wie zijn wij?

Wij van Leven & Zorg vinden dat de zorg aan cliënten vaak log en omslachtig geregeld wordt. Dat kan slimmer, menen wij. Dit doen we door bijvoorbeeld vernuftige ICT-oplossingen aan te bieden, door samenwerkingen aan te gaan en door disciplines nauw te laten samenwerken. Op deze manier kunnen onze cliënten niet alleen zo lang mogelijk thuis blijven wonen maar ook zo goed mogelijke zorg ontvangen. 

Vereisten

Ons uitgangspunt hierbij is dat zij de zorg krijgen op de manier, op het moment en op de plek die zij wensen. Dit vergt een efficiënte, ondernemende, zelfstandige, betrokken, flexibele en creatieve aanpak bij alle medewerkers. Dit geldt zeker voor de verzorgenden die we in Amsterdam in dienst nemen. Jij bent namelijk een spin in het web in de zorgverlening. Daarnaast ben je in het bezit van een diploma MBO Niveau 3.


Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de functie-eisen? Dan zien we erg uit naar je sollicitatie! Heb je nog vragen? Bel dan naar 06-82 75 13 49 en vraag naar Meryem (elke donderdag afwezig).


Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.