Verpleegkundige

Functieomschrijving

Als verpleegkundige vind jij het prettig om zelfstandig te kunnen werken. Mocht je daarentegen wel met iets zitten, hecht jij waarde aan korte communicatielijntjes met jouw werkgever. Dit is iets waar de afdeling WLZ voor staat. Interesse? Neem dan contact met ons op voor een eerste kennismaking. 


Waar ga je werken?

Je gaat werken op onze gloednieuwe afdeling bij Leven & Zorg WLZ. We zijn kleinschalig gestart in januari 2020 en inmiddels is er een hecht, warm en professioneel team neergezet. We hebben korte communicatielijnen en er zijn voldoende mogelijkheden om mee te bouwen aan het succes van onze afdeling! Leven & Zorg is een professionele multidisciplinaire organisatie met verschillende diensten, zoals individuele begeleiding aan cliënten, geestelijke gezondheidszorg en huishoudelijke hulp.

De afdeling WLZ biedt verpleging en verzorging aan cliënten met een intensieve zorgvraag. De zorg stopt nooit! Bij ons kenmerkt dit zich door een 24/7 zorgkarakter dat verschilt op basis van somatische of psychogeriatrische aandoening.


Wat ga je doen?

Bij Leven & Zorg vervul je een belangrijke rol bij het coördineren en geven van verpleegkundige zorg bij de cliënt zo comfortabel en veilig mogelijk thuis. Je ondersteund de client bij zijn persoonlijke basiszorg stemt de zorgverlening af op wat de cliënt nodig heeft. Hierbij adviseer je de cliënt over de zorgverlening en je signaleert veranderingen in de zorgvraag en rapporteert dit in Nedap. Je begeleidt verzorgende bij de uitvoering van hun werkzaamheden en zorgt voor deskundigheidsbevordering. Je komt te werken in een zelfstandig team waarin je samen met jouw collega’s ervoor zorgt dat onze cliënten de zorg krijgen die bij hun situatie past!

Functievereisten

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige en je hebt een actieve BIG-registratie. Je bent stressbestendig en kan gedurende je werkzaamheden in de 24-uurs zorg rust nemen op afwisselende tijden. Je bent communicatief vaardig en kan omgaan met verschillende medische disciplines en ondersteunende diensten in de zorg en houdt daarbij rekening met de belevingswereld van de cliënt en omgeving.

Je vindt het belangrijk om zorg op maat te leveren en bent naast het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen ook bereid om een wasje te draaien. Je kan structuur aanbrengen in eigen werkzaamheden en bent positief ingesteld en oplossingsgericht.


Wat krijg je van ons?

We bieden je een baan met veel afwisseling in werkzaamheden en contacten. Je hebt de mogelijkheid om een spil in het web te zijn voor onze cliënten en ervoor te zorgen dat ze in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Daarnaast krijg je:

  • Een fulltime dienstverband, parttime is ook bespreekbaar.
  • Een functie met flexibele werkuren,
  • Bijscholing in de benodigde bevoegd– en bekwaamheden bij verpleegkundige handelingen,
  • Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring een CAO conform salaris ingeschaald in de FWG VVT
  • Een jaarcontract met uitzicht voor onbepaalde tijd wanneer we beide tevreden zijn,
  • Reiskostenvergoeding conform cao,
  • En goede arbeidsvoorwaarden conform de cao.
  • Een elektrische fiets om naar je cliënten toe te gaan.

Ben je enthousiast? Dan kun je direct solliciteren door op de button te klikken en je CV en motivatie te uploaden. Wacht niet te lang, want zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Twijfel je nog, of heb je een aantal vragen voordat je de knoop doorhakt? Neem dan gerust contact op met ondergenoemde contactpersoon.


Bel dan naar 0682728331 en vraag naar Mereshi Kana (Jr. HR Adviseur, afwezig op maandag)

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.