Verpleegkundige

Functieomschrijving

Waar ga je werken en voor wie?

Je gaat werken op onze gloednieuwe afdeling bij Leven & Zorg Wlz. We zijn kleinschalig gestart in februari dit jaar maar er is voldoende ruimte om je allround te kunnen ontwikkelen. We hebben korte communicatielijnen en er zijn voldoende mogelijkheden om mee te bouwen aan het succes van onze afdeling! Leven & Zorg is een professionele multidisciplinaire organisatie met verschillende diensten, zoals individuele begeleiding aan cliënten, geestelijke gezindheidszorg, jeugd en kind en huishoudelijke hulp. De afdeling Wlz biedt verpleging en verzorging aan cliënten met een intensieve zorgvraag. De zorg kenmerkt zich door een 24 uurs zorgkarakter dat verschilt op basis van somatische of psychogeriatrische ziekte/ aandoening.


Wat ga je precies doen?

Jij bent de steun en toeverlaat van onze cliënten in de Wet langdurige zorg. Je bent oprecht geïnteresseerd in mensen en bent servicegericht. Je kunt je helemaal vinden in het feit dat bij ons de cliënt echt centraal staat. Je hebt graag een zelfstandige rol en neemt eigen verantwoordelijkheid. Je hebt oog voor veranderingen in een zorgvraag en je missie is om de zelfredzaamheid van je cliënt zoveel mogelijk te stimuleren.

Je vindt het fijn om een vertrouwensrelatie op te bouwen met onze cliënten en deze van A- tot Z zo goed mogelijk te begeleiden. Naast het geestelijk welzijn, zorg je als verpleegkundig uiteraard ook voor het medisch welzijn van onze cliënten. Je biedt verpleging en verzorging en psychosociale zorg bij thuiswonende cliënten. Je hebt een overstijgende blik binnen een 24 uurs zorgvraag en verricht werkzaamheden op het gebied van: persoonlijke verzorging, verpleging en (palliatief) terminale zorg. Je bent je ten alle tijden bewust van de normen en waarden en wettelijke bepalingen waar je werk aan moet voldoen. Je werkt aan de hand van protocollen en procedures van jouw doelgroep en draagt zorg voor het opstellen en uitvoeren en up to date houden van de zorgplannen van jouw cliënten.

Vereisten

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige en je hebt een actieve BIG-registratie. Je bent stressbestendig en kan gedurende je werkzaamheden in de 24-uurs zorg rust nemen op afwisselende tijden. Je bent communicatief vaardig en kan omgaan met verschillende medische disciplines en ondersteunende diensten in de zorg en houdt daarbij rekening met de belevingswereld van de cliënt en omgeving.

Je vindt het belangrijk om zorg op maat te leveren en bent naast het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen ook bereid om een wasje te draaien. Je kan structuur aanbrengen in eigen werkzaamheden en bent positief ingesteld en oplossingsgericht.


Wat krijg je van ons?

We bieden je een baan met veel afwisseling in werkzaamheden en contacten. Je hebt de mogelijkheid om een spil in het web te zijn voor onze cliënten en ervoor te zorgen dat ze in hun eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven wonen. Daarnaast krijg je:

  • Een fulltime dienstverband,
  • Een functie met flexibele werkuren,
  • Bijscholing in de benodigde bevoegd– en bekwaamheden bij verpleegkundige handelingen,
  • Een CAO conform salaris ingeschaald in de FWG VVT,
  • Een contract voor bepaalde tijd. Met uitzicht voor onbepaalde tijd wanneer we beide tevreden zijn,
  • Reiskostenvergoeding conform cao,
  • En goede arbeidsvoorwaarden conform de cao.
  • Een elektrische fiets om naar je cliënten toe te gaan.

Ben je enthousiast? Dan kun je direct solliciteren door op de button te klikken en je CV en motivatie te uploaden. Wacht niet te lang, want zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Twijfel je nog, of heb je een aantal vragen voordat je de knoop doorhakt? Neem dan gerust contact op met ondergenoemde contactpersoon.


Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de functie-eisen?

Dan zien we erg uit naar je sollicitatie! Heb je nog vragen? Bel dan naar  06-82 75 13 49 en vraag naar Meryem (elke donderdag afwezig)

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.