Stage HBO verpleegkundige

Functieomschrijving

Een stage met veel zelfstandigheid en diverse doelgroepen? Leven en Zorg biedt jou deze kans!!!


Wat ga je doen?
Jouw stage bestaat uit twee onderdelen: Als verpleegkundig stagiair ga je na een goede inwerkperiode zelfstandig op de fiets naar jouw cliënten.  Anderzijds ondersteun jij jouw collega's met cliënten met een hoge zorg intensieve vraag.  Hierdoor ontwikkel je je jezelf zowel als zorgprofessional om deze rol jouw volledig eigen te maken. Tegelijkertijd verbreed je je kennis door van jouw collega's te leren.  We geloven in de kracht van onze medewerkers en dus ook in onze stagiaires. Dit betekent niet dat je volledig in het diepen in wordt gegooid, want met al jouw vragen kan je terecht bij onze stagebegeleider. 


Waar ga je werken?

Je gaat werken op onze gloednieuwe afdeling bij Leven & Zorg WLZ. We zijn kleinschalig gestart in januari 2020 en inmiddels is er een hecht, warm en professioneel team neergezet. We hebben korte communicatielijnen en er zijn voldoende mogelijkheden om mee te bouwen aan het succes van onze afdeling! Leven & Zorg is een professionele multidisciplinaire organisatie met verschillende diensten, zoals individuele begeleiding aan cliënten, geestelijke gezondheidszorg en huishoudelijke hulp. De afdeling WLZ biedt verpleging en verzorging aan cliënten met een intensieve zorgvraag. De zorg stopt nooit! Bij ons kenmerkt dit zich door een 24/7 zorgkarakter dat verschilt op basis van somatische of psychogeriatrische aandoening.

Functievereisten

  • Je bent een derde of vierde jaars HBO verpleegkundige student  of HBO;
  • Je staat sterk in je schoenen;
  • Je bent stress bestendig;

Wat krijg je van ons?

  • Een leuke stageplek;
  • Een elektrische fiets tot je beschikking op je stagedagen;
  • Bij goed functioneren bieden we je een bijbaan in de zorg aan!
  • Een stagevergoeding van €416,15 o.b.v. 36u. 

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de functie-eisen?

Dan zien we erg uit naar je sollicitatie! Heb je nog vragen? Bel dan naar Bel dan naar 0682728331 en vraag naar Mereshi Kana (HR Adviseur, afwezig op maandag).


Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.