Stage HBO social work

Functieomschrijving

Een stage met veel zelfstandigheid en diverse doelgroepen? Leven en Zorg biedt jou deze kans als stagiaire ambulant begeleider. 


Wat ga je doen?
Als derde jaars social work student begrijpen wij dat je tijdens jouw nieuwe stage meer wilt, maar ook kan dan de jaren daarvoor. e geloven in de kracht van onze medewerkers en dus ook in onze stagiaires. Als stagiair ambulant begeleider zal jij in eerste instantie onze eigen ambulant begeleiders ondersteunen, waarna jij op den duur ook jouw eigen kleine caseload krijgt.  Onze eigen begeleiders zijn uiteraard eindverantwoordelijk, maar jij maar de begeleiding ligt volledig bij jou. Onze cliënten hebben allemaal een WLZ indicatie (Wet langdurige zorg) en verschillen allemaal op een unieke manier en daarmee ook hun hulpvragen.  Ga jij deze uitdaging met ons aan?


Waar ga je werken?

Je gaat werken op onze gloednieuwe afdeling bij Leven & Zorg WLZ. We zijn kleinschalig gestart in januari 2020 en inmiddels is er een hecht, warm en professioneel team neergezet. We hebben korte communicatielijnen en er zijn voldoende mogelijkheden om mee te bouwen aan het succes van onze afdeling! Leven & Zorg is een professionele multidisciplinaire organisatie met verschillende diensten, zoals individuele begeleiding aan cliënten, geestelijke gezondheidszorg en huishoudelijke hulp. De afdeling WLZ biedt verpleging en verzorging aan cliënten met een intensieve zorgvraag, ambulante begeleiding en begeleiding op onze eigen woonlocatie De Corner..

Functievereisten

  • Je bent een derde of vierde jaars HBO social work student;
  • Je staat sterk in je schoenen;
  • Je bent stress bestendig;

Wat krijg je van ons?

  • Een leuke stageplek;
  • Een elektrische fiets tot je beschikking op je stagedagen;
  • Bij goed functioneren bieden we je een bijbaan in de zorg aan!
  • Een stagevergoeding van €416,15 o.b.v. 36u. 

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd en voldoe je aan de functie-eisen?

Dan zien we erg uit naar je sollicitatie! Heb je nog vragen? Bel dan naar Bel dan naar 0682728331 en vraag naar Mereshi Kana (HR Adviseur, afwezig op maandag).


Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.